Elke door u gewenste kleur kunnen wij maken, of het nu kleuren uit de Ral waaier of uit de Wijzonolwaaier zijn wij maken deze in praktisch ieder product.

Als u zich nog aan het oriënteren bent op de gewenste kleur(en), dan adviseren wij u eerst een kleurenwaaier bij ons te bestellen en aan de hand daarvan een kleur te kiezen.

Nog vragen over kleuren? Neemt u vooral contact met ons op voor deskundig advies op maat!

Hoe werkt de Kleurkiezer?
Maak eerst een keuze voor welk product en welke verpakking bijvoorbeeld Wijzonol muurverf  5 liter donkere kleur. Als u al een kleurnummer weet kunt u dat rechtstreeks intypen of u klikt op het kleurenwaiertje recht van het invulvak om de kleurkiezer te openen.

Eenmaal open klikt u op “selecteer een collectie”  zodat u verschillende kleurenwaaiers aangeboden worden waar u er een van selecteerd, bijvoorbeeld de Ral waaier. Zoek de kleur die u wilt hebben en klik hierop, deze kleur verschijnt nu in  het invulvak en u kunt doorgaan met bestellen.

Belangrijk!
Als u kiest voor bijvoorbeeld 5 liter donkere kleur zal uit iedere collectie alleen de kleuren die daartoe behoren getoond worden, staat uw kleur er niet bij kan het zijn dat deze bij de lichte kleuren hoort, ga dan terug, selecteer 5 liter lichte kleur en open de kleurkiezer nogmaals.

Mijn kleur staat er niet bij of ik kan deze niet vinden!
Geen probleem, vul het contactformulier in met uw vraag en wij zorgen ervoor dat dit opgelost word.

Let op! Op het beeldscherm kan een kleurweergave afwijken, gaat u ervan uit dat het slechts een benadering van de kleur is.